Ik ben Justine Peereboom

HSP Coach werkgeluk, zelf hoogsensitief, met een passie om het beste in jou naar boven te halen

“Ik heb mogen ervaren wat de impact op je gezondheid is,
als je werk doet wat jou gelukkig maakt.”

Het perfecte plaatje

Het perfecte plaatje: een master op zak, een carrière van ruim 15 jaar bij een groot internationaal bedrijf, regelmatig voor werk op reis, moeder van de leukste kinderen op de wereld, Zumba docent. Klaar staan voor anderen, invoelend, attent, sportief, behulpzaam, flexibel bij veranderingen (op het werk). 

Het was het ideale plaatje…. en toch viel de hele boel uit elkaar. Mijn sterke eigenschappen van loyaliteit, verbinding en behulpzaamheid werden mijn grootste valkuil. Want waarvan ik dacht “dat overkomt mij nooit”, gebeurde toch op een ochtend in Mei 2018. 

Ik viel uit met een burn-out. Waar mijn hoofd dacht “nog even doorgaan”, zei mijn lijf “stop”. Ik wist niet meer wat ik deed, of dat was omdat ik het zelf graag wilde, of omdat anderen het van mij verwachtten. Te lang doorgegaan, ten koste van mijzelf. Voor mijn gevoel was alles waar ik voor stond, kwijt.

_MG_6661

Je ergens aan over geven is alles behalve opgeven

Mijn herstel is achteraf is de grootste periode van persoonlijke groei in mijn leven. Want ik deed dingen eens niet “omdat het zo hoorde of verwacht werd”, wel omdat ze voor mij goed voelde. Daar eerlijk naar te luisteren was nieuw.  

Zo bouwde ik, stap voor stap, aan een nieuw leven dat voor mij wel goed voelde. Moeder zijn en werken. Niet eindeloos energie hebben, maar ook stop kunnen zeggen. Niet alles van tevoren gepland te hoeven hebben, maar ook te laten ontstaan. Ruimte voor mijn gevoel en zachtheid èn dit kunnen inzetten in mijn werk. 

Een belangrijke en lastige beslissing was om na 15 jaar afscheid te nemen van mijn functie en werkgever en te kiezen onbekende. 15 jaar ervaring, kennis, netwerk, een groot stuk van mijn identiteit, het voelde alsof ik een stuk van mijn familie moest loslaten.

De reacties uit mijn omgeving maakte het niet makkelijker. Zij begrepen niet, waarom ik mijn zekerheid van een vaste baan, “alles wat ik had opgebouwd”, een groot netwerk, flexibiliteit, reizen voor het werk, mooi salaris en goede werkgever, opgaf voor het onbekende. 

Ook al wist ik op dat moment nog niet precies wat, één wist ik heel zeker: “ik wil doen wat voor mij goed voelt.”

 

Loslaten betekent ruimte voor nieuwe mogelijkheden

Met een nieuw fundament van zelfvertrouwen, kennis, geluk, zingeving en drijfveren, kon ik kiezen voor werk dat bij mij past. En om anderen daar nu bij te helpen om die volgende stap in hun loopbaan te vinden. 

Door te kiezen heeft het ervoor gezorgd dat ik:

 Kan doen waar ik goed in ben en wat ik het allerliefste doe. 

 Op zondagavond zin heb in de nieuwe week.

 Aan het eind van de dag nog genoeg energie over heb voor de andere dingen die zo belangrijk zijn

– Ik nu wel eens weet waar ik over 5 jaar wil staan. 

 Ik zelf de koers bepaal, omdat ik weet wat ik waard ben en dat kan inzetten.

 

Puur door mezelf te zijn, kan ik anderen helpen. Ik leerde dat het niet alleen talent is wat je inzet in je werk, maar dat passie de grote drijfveer is.

“I am me, that’s my power”

Niet per se de makkelijkste weg, maar wel absoluut waard. Deze periode heeft wat echt belangrijk is weer zichtbaar gemaakt.

Over Justine

Justine Peereboom (41), naast gediplomeerd coach, HR professional en eigenaar van Pink Peer HSP Coaching, ben ik ook moeder van Nadine en Madeleine (9 en 11), bonusmama van Marnix (17) en getrouwd met Robin, dé patissier uit Lisse.

Mijn missie

“Jou op een warme, persoonlijke manier te helpen naar de volgende stap in je loopbaan, waarin je echt kan stralen, met (zelf) vertrouwen waarin je gelukkig en op je best bent. Loopbaangroei vanuit je hart.”
 

Wat anderen over mij zeggen

“Justine is warm, creëert te ruimte om jezelf te zijn, maakt het ingewikkelde helder en inzichtelijk. Ze is gestructureerd en inlevend. Ze haalt het beste in je naar boven.”

 

Wat je nog niet over mij wist

·     Ik vind het heerlijk om af en toe helemaal alleen te zijn.

·     Iedere ochtend sta ik onder een koude douche -ook in de winter- de kickstart voor mijn hoofd en lijf.

·     Ik kan niet zonder floss….

·     Ook al ben ik getrouwd met een patissier, toch eet ik het liefste drop.

·     Sporten is voor mij onmisbaar (ook al heb ik niet altijd zin). Het helpt mij om mijn hoofd leeg te maken en mezelf sterk te voelen.

·     Ik heb meer dan 30 paar schoenen, maar loop het liefste op blote voeten. 

Justine als coach

kantoor
ian-schneider-TamMbr4okv4-unsplash

Mijn visie op loopbaangroei en werkgeluk

Zullen we kennis maken?

Kennismaken is vrijblijvend en kosteloos.
Omdat ik geloof dat een goed en vertrouwd gevoel, de basis is voor jouw groei.
Laten we samen kijken naar jouw mogelijkheden.  

En die naam Pink Peer dan?

Pink– staat voor roze, de vrouwelijke manier van groei – vanuit gevoel en intuïtie, met vertrouwen – weten welke richting je op wilt, maar in plaats van een vastomlijnd stappenplan, juist vrij bent om die weg te laten ontstaan. Te mogen ontdekken en te doen wat dat moment voor jou het beste past.
Met als bijkomstigheid dat roze ook mijn favoriete kleur is, de kleur van de liefde, zachtheid, zorgzaamheid en kracht uit kwetsbaarheid. 

Peer – komt van het begrip “peer-to-peer”, elkaars gelijken, is de basis van mijn coaching. Ik loop graag een stuk mee op je pad, dat doen we samen. En als een “Peereboom” zit er natuurlijk een Peer in mijn bedrijf.

Kies je voor Pink Peer Coaching, dan kies je voor

Wat anderen zeggen

Wieb KlaasseWieb Klaasse
13:35 23 Oct 22
Wat een fantastisch georganiseerde workshop heb ik gedaan bij Pink Peer coaching. De nieuwe locatie gaf het geheel een warme en sfeervolle omlijsting. Met een super leuk groepje een waardevolle ochtend beleefd. Dank Justine!
Nienke BruinsNienke Bruins
12:19 14 May 22
Ik heb bij Justine een workshop gevolgd waarbij we een Vision Board gingen maken. Het was een heel ontspannen en inspirerende bijeenkomst! Justine gaf kalm en krachtig leiding aan het geheel en we hebben allemaal een mooi Vision Board gemaakt, waarin je weerspiegeld ziet waar ieder voor staat en waarde aan hecht. Af en toe weer een blik werpen op mijn Vision Board helpt me om bij mezelf te blijven. De workshop is echt een aanrader!
Marjorie HoltusMarjorie Holtus
18:45 02 May 22
Super fijne workshop bij Justine gevolgd. Hoe vaak sta je nou even 'echt" stil bij dingen. Dit was het moment. Even tijd voor mezelf en nadenken over wat ik wil, wie ik ben en wat ik wil bereiken. Zo zinvol. Ik raad het iedereen aan. 🥰👍
Mariette MarseilleMariette Marseille
11:56 27 Apr 22
Met een big smile ging ik naar huis na de workshop bij Justine😁 ik heb een een schoonheidssalon in Lisse en ik vind het fijn om regelmatig een coach te raadplegen en geïnspireerd te worden. Zo weet ik weer wat belangrijk is voor mij en wat mijn drijfveren zijn. Ondernemen en dicht bij mezelf te blijven en mensen helpen is waar Justine mij bij helpt. Ik ken Justine al heel wat jaren, ze is een warm mens en je voelt je direct op je gemak bij haar. Met de de kennis en ervaring die zij heeft zou ik zeker eens contact met haar opnemen.
Linda NordholtLinda Nordholt
08:42 26 Apr 22
Justine is een topper! En een heel fijne coach. Ze luistert aandachtig, is doelgericht, maar bovenal een fijn mens. Dus zoek jij een loopbaancoach en/ of burn out coach, dan is Justine de go to coach.
Jolanda VermeijJolanda Vermeij
06:23 26 Apr 22
PinkPeer coaching is een fijne en veilige omgeving om even tijd voor jezelf te hebben, mooie gesprekken te voeren!Justine zorgt voor een warme, vertrouwde setting en daarbij is Justine een fijn mens waarbij je je meteen op je gemak voelt!Ik heb er een mooi vision board gemaakt en Maak 2022 jou jaar gevolgd! Een aanrader!
Lianne KoolLianne Kool
17:35 25 Apr 22
Heel fijn en warm persoon om mee te praten. Ze helpt je echt verder.
Cindy HeereCindy Heere
16:18 25 Apr 22
Justine van Pink Peer is een heel mooi, warm en kundig mens. Ze weet in een huiselijke sfeer je op je gemak te brengen en laat je tot mooie inzichten komen. Heel fijn om een sessie mee te hebben!
Na een fijne kennismaking met Justine, die je gelijk een ontspannen gevoel geeft, een hele waardevolle workshop gevolgd! Tijdens het maken van het moodboard ontstonden zulke mooie en bijzondere gesprekken, waar ik later écht nog vaker bij heb stil gestaan! Zowel vooraf áls achteraf staat Justine voor je klaar voor vragen en een luisterend oor!
Bianca JonkBianca Jonk
14:22 24 Apr 22
Justine is empathisch, warm en geeft je de ruimte om jezelf te zijn. Haar coaching is positief en helpt te verhelderen wat echt belangrijk voor mij is. Ze weet een vertrouwde omgeving te creëren.waarin ze de juiste vragen weet te stellen om nieuwe inzichten te krijgen. De gesprekken geven mij vertrouwen en de praktische handvatten om te groeien. Met ruimte voor gevoel en nieuwe mogelijkheden.
Ingrid DenisIngrid Denis
10:27 10 Apr 22
De begeleiding van Justine helpt je om een duidelijker beeld te hebben van wat jouw innerlijke prioriteiten zijn, waar je energie van krijgt. Je bent vooral als werkende moeder het middelpunt. Je werkt aan jezelf om uiteindelijk ( dat is het doel) gelukkiger te zijn. Je voelt je begrepen en op jouw gemaak bij haar. Een moment voor jezelf!
js_loader