Loopbaangroei vanuit je hart

De stap naar meer energie, vrijheid en vertrouwen in jezelf en in je loopbaan.

“Dat wat je aandacht geeft, dat groeit.”

Herken jij dit?

Wat kan loopbaancoaching voor jou betekenen?

Een volgende stap in jouw loopbaan, omdat je het al even niet meer naar je zin hebt, omdat je bent uitgevallen door ziekte of verandering door re-organisatie. 

Weet je vooral wat je niet wilt, alleen nog niet wat dan wel? 

Pink Peer Coaching helpt jou! 

Waarbij niet de baan, maar jij het het startpunt bent.

“Talent maakt je waardevol, passie geeft je de drive”

HSP loopbaancoaching bestaat uit:

Loopbaangroei vanuit je hart – Loopbaancoaching

De volgende stap in jouw loopbaan, passend bij jouw unieke en mooie talenten. Die jou energie en zelfvertrouwen geeft in een omgeving waar jij op je best bent. Waar je met plezier naar je werk gaat. Jij de juiste tools hebt om dicht bij jezelf te blijven en jezelf kan zijn.

Gericht op:

 1. Persoonlijke ontwikkeling – zingeving, drijfveren, unieke kwaliteiten, kernwaarden, energie hoog houden, dicht bij jezelf blijven.
 2. Loopbaan – een CV dat jou weerspiegelt, hoe blijf je jezelf tijdens een sollicitatie gesprek, Linkedin training, hoe schrijf je een sollicitatiebrief?
 3. Arbeidsmarktpositie  – waar ligt jouw toekomst, in welke werkomgeving kom jij tot je recht, hoe combineer je jouw talenten met die droombaan?

Gezond en gelukkig op je werk. 

Hoogsensiviteit als kracht – HSP Coaching
Als je ontdekt dat je hoogsensitief bent, ga je zien waarom sommige dingen je zoveel energie kosten. Waarom die baan niet (meer) bij je past. Dat je tijd nodig hebt om op te laden. Hoogsensitiviteit is een hele mooie eigenschap, als je deze op een goede manier kan inzetten. HSP Coaching is erop gericht om jouw hoogsensitiviteit te leren kennen, te waarderen en op de juiste manier in te kunnen zetten. Zodat je kan stralen als de mooiste versie van jezelf. 

Meer over hoogsensitiviteit 

Burn-out herstel – Begeleiding gericht op jouw herstel.
Als onderdeel van loopbaangroei vanuit burn-out, begeleid ik ook bij burn-out herstel voor HSP. De begeleiding is gericht op (1) Rust, ontspanning en jouw behoefte, (2) Bewust worden van jouw valkuilen, (3) Opbouw van zingeving, energie en veerkracht. 
Meer over burn-out  (link)

NB. Tijdens de coaching kijken we wat jij nodig hebt. Het is dus niet een keuze van het één of het het ander, maar vaak een combinatie van bovenstaande vormen van begeleiding. 

Coaching bij Pink Peer

Gericht op jouw unieke talentenhoogsensitiviteit als krachtzingeving en groei in je eigen tempo

Zijn de standaard methoden, zoals een beroepskeuzetest, de rationele loopbaantrajecten of het eindeloos zoeken naar de ideale functie niet de manier die voor jou werkt?

Wil jij met energie, plezier en vertrouwen doen wat jou gelukkig maakt? 

Met persoonlijke, warme en deskundige begeleiding help ik jou naar de volgende stap in jouw loopbaan, die past bij jou en jouw leven vandaag de dag. 

"Een plant groeit ook niet sneller door eraan te trekken. Wel in de juiste omgeving met de juiste zorg en aandacht. "

Justine Peereboom

Werkwijze

“Loopbaangroei vanuit je hart” helpt je de antwoorden en het vertrouwen te vinden om echt te gaan doen wat jou gelukkig maakt. 

De begeleiding bij Pink Peer Coaching is erop gericht om een gevoel van vrijheid te creëren. Van daaruit maken we jouw wensen en mogelijkheden zichtbaar.  

Naast coaching gebruik ik hiervoor intuïtieve en creatieve werkvormen. 

Zoals
– Vision board maken, 
– Intuïtief schrijven,
– Coaching in de natuur,
– Meditatie,
– Kernwaarden,
– Kernkwaliteiten. 

Hierdoor kunnen we vanuit ontspanning, dicht bij jouw gevoel komen.

Hetgeen voor jóu belangrijk is en niet de verwachting van de ander.

Voor HSP-ers vaak als veel effectiever en prettiger dan een reguliere aanpak. 

“We kiezen samen jouw route, jij bepaalt het tempo.

"Groei laat zicht niet dwingen. Het heeft zijn eigen tempo en laat zich stimuleren. Blijf ermee bezig en blijf dicht bij jezelf."

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. Maak een afspraak
  Vul hiervoor onderstaand formulier in. Naar aanleiding hiervan, neem ik contact met je op om een afspraak voor kennismaking te maken.

 2. We plannen een datum in Lisse of online.
  Is Lisse voor jou te ver? Dan kunnen we online afspreken of bellen. Coaching op afstand – via beeldbellen – behoort tot de mogelijkheden.

   

 3. Kennismakingsgesprek
  Een gesprek om te overwegen of “loopbaancoaching” vanuit je hart bij jou past. Tijdens deze kennismaking kijken we waar jij tegenaan loopt en wat jij nodig hebt. Je mag direct ervaren hoe het is om gecoacht te worden. Een goede klik met jouw coach is namelijk een belangrijke basis voor jouw groei.
  Dit is een fijne manier om vrijblijvend kennis te maken.

 4. Start coachingstraject
  Heb je er een goed gevoel over en sluit het aanbod goed bij jou aan? Dan gaan we samen aan de slag. 

Kennismaking

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tarieven

Vergoedingen

Wist je dat een werkgever vaak een budget heeft voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor herstel?  

Op deze pagina vind je meer informatie over vergoedingen. 

“Als je dicht bij jezelf blijft, hoef je jezelf ook niet kwijt te raken”

FAQ's

HSP staat voor Hoogsensitief Persoon, of in het Engels Highly Sensitive Person. Elain Eron heeft in 1996 deze term geïntroduceerd. Het zijn personen die informatie en prikkels diepgaand verwerken. De indrukken komen ongefilterd binnen.
Het zorgt ervoor dat dit meer energie kost om die prikkels te verwerken, ook kunnen ze je -emotioneel- dieper raken.

De schatting is dat ongeveer 15-20 % van de bevolking hoogsensitief is.

Elain Aron heeft een test ontwikkeld om te kijken of jij hoogsensitief bent. Wil je weten of jij HSP bent, klik dan op deze link en doe de test.

Elaine Aron is de grondlegster van de term HSP – Highly Sensitive Person. In het Nederlands is dat HoogSensitief Persoon. Hooggevoeligheid is in Nederland meer gebruikt, waardoor deze benamingen door elkaar gebruikt worden.
In Nederland zijn over het algemeen de benamingen HSP, Hoogsensitief en Hooggevoelig dus hetzelfde.
Echter in België is de term hooggevoelig – over gevoelig, hoogsentimenteel. Daardoor heeft het daar dus een verschillende betekenis.

De eerste stap is je bewust te zijn van wat jouw grenzen zijn. Een burn-out is een extreme manier van over je grenzen gaan. Tijdens het herstel leer je wat je grenzen zijn en hoe je deze bewaakt. Maar ook zonder burn-out is het goed om te weten waar jouw grens ligt. Coaching is een hele mooie manier om je daarbij te helpen. Vaak in een paar sessies leer je al zoveel over jezelf.

Naast het herkennen van je grenzen is het belangrijk dat je ze leert bewaken. Hoe kan je de tijd nemen om weer op te laden, hoe zeg je op een fijne manier “nee” en hoe zorg je ervoor dat je niet snel van je stuk bent door de mening van anderen. Maar juist met vertrouwen kan doen wat jou helpt.

Pink Peer Coaching helpt je daar graag bij. Maak vrijblijvend kennismaken en bekijk ons aanbod.

Nee, je bent er mee geboren, in veel gevallen is het ook erfelijk. De kans is dan ook groot, dat je deze eigenschappen bij een van je kinderen terug ziet.
HSP is een mooie eigenschap, als je die op de juiste manier inzet, behoud je energie en ervaar je het als kracht. Het maakt je uniek en van waarde. HSP loopbaancoaching helpt je daarbij.

Als HSP komen prikkels – omgang met anderen, informatie, gebeurtenissen- ongefilterd binnen. Het kost meer energie om dit te verwerken. Als je je bewust ben van jouw hoogsensitiviteit is het makkelijker om je energie hoog te houden en te doen wat bij je past.
Zo zie ik HSP-ers in mijn praktijk die opgebrand zijn door het werk dat ze doen. In de horeca of in een winkel. Door het contact met de mensen kost dit veel energie.


Er zijn zoveel mooie mogelijkheden om werk te doen waarbij je kan doen waar je goed in bent en wat je gelukkig maakt. Bovendien hou je genoeg energie over voor alle mooie dingen naast je baan. Het is een mooie reis om dat te ontdekken. Betekenisvol werk dat jou gelukkig maakt. Klik op de link om vrijblijvend kennis te maken.

Hoogsensitieve mensen zijn geneigd om veel in hun hoofd te zitten. Dat betekent dat je veel nadenkt en de oplossing/verklaring zoekt met je eigen gedachten. Piekeren, malen, misschien herken je het. “Ja maar”, “wat als”, “stel nou dat”, “die anderen vinden…”
Hierdoor krijgt je gevoel minder ruimte. Zonde, want als HSP is je gevoel juist zo sterk ontwikkeld.

Het bewegen, sporten of letterlijk “aarden” (met je blote voeten op de grond, of handen in de aarde), maak je contact met je lichaam. Het leidt af van je gedachten, maar helpt je ook de signalen van je lijf te voelen.

HSP-ers hebben een grotere kans op een burn-out. De prikkels komen intensiever binnen, bovendien zijn ze vaak heel loyaal en leggen de lat hoog. Ze zijn doorzetters en stoppen pas als ze echt niet meer kunnen. Een burn-out is intensief, maar ook een boodschap waar je veel van leert. Het is de weg naar een nog mooiere en sterkere versie van jouzelf. Wil je meer weten over de mogelijkheden van HSP loopbaancoaching bij burn-out herstel. Hoe jij vanuit gevoel en met passie werk kan doen wat bij jou past, kijk bij deze link naar de mogelijkheden.

HSP-ers ervaren vaak een gevoel van “druk”, “moeten” en ” de verwachting te presteren”. Juist omdat zij zo afgestemd zijn op anderen voelen ze dat (te) goed aan. Daardoor blijft er weinig tot geen ruimte over voor eigen groei.

De HSP coaching bij Pink Peer is erop gericht om een gevoel van vrijheid te creëren. Ook kijken we vanuit intuïtieve en creatieve werkvormen naar jouw groei. Hierdoor kunnen we vanuit ontspanning, dicht bij jouw gevoel komen. Hetgeen voor jou belangrijk is en niet de verwachting van de ander. Groei op een andere manier en het is eigenlijk veel effectiever dan de reguliere aanpak.

Wat klanten zeggen

Marjorie HoltusMarjorie Holtus
18:45 02 May 22
Super fijne workshop bij Justine gevolgd. Hoe vaak sta je nou even 'echt" stil bij dingen. Dit was het moment. Even tijd voor mezelf en nadenken over wat ik wil, wie ik ben en wat ik wil bereiken. Zo zinvol. Ik raad het iedereen aan. 🥰👍
Linda NordholtLinda Nordholt
08:42 26 Apr 22
Justine is een topper! En een heel fijne coach. Ze luistert aandachtig, is doelgericht, maar bovenal een fijn mens. Dus zoek jij een loopbaancoach en/ of burn out coach, dan is Justine de go to coach.
Lianne KoolLianne Kool
17:35 25 Apr 22
Heel fijn en warm persoon om mee te praten. Ze helpt je echt verder.
Cindy HeereCindy Heere
16:18 25 Apr 22
Justine van Pink Peer is een heel mooi, warm en kundig mens. Ze weet in een huiselijke sfeer je op je gemak te brengen en laat je tot mooie inzichten komen. Heel fijn om een sessie mee te hebben!
Ingrid DenisIngrid Denis
10:27 10 Apr 22
De begeleiding van Justine helpt je om een duidelijker beeld te hebben van wat jouw innerlijke prioriteiten zijn, waar je energie van krijgt. Je bent vooral als werkende moeder het middelpunt. Je werkt aan jezelf om uiteindelijk ( dat is het doel) gelukkiger te zijn. Je voelt je begrepen en op jouw gemaak bij haar. Een moment voor jezelf!
js_loader

Blogs over loopbaancoaching