Loopbaangroei vanuit je hart

De stap naar meer energie, vrijheid en vertrouwen in jezelf en in je loopbaan.

“Dat wat je aandacht geeft, dat groeit.”

Herken jij dit?

Wat kan loopbaancoaching voor jou betekenen?

Een volgende stap in jouw loopbaan, omdat je het al even niet meer naar je zin hebt, omdat je bent uitgevallen door ziekte of verandering door re-organisatie. 

Weet je vooral wat je niet wilt, alleen nog niet wat dan wel? 

Pink Peer Coaching helpt jou! 

Waarbij niet de baan, maar jij het het startpunt bent.

“Talent maakt je waardevol, passie geeft je de drive”

Loopbaangroei bij Pink Peer Coaching

Gericht op jouw unieke talentenhoogsensitiviteit als krachtzingeving en groei in je eigen tempo

Zijn de standaard methoden, zoals een beroepskeuzetest, de rationele loopbaantrajecten of het eindeloos zoeken naar de ideale functie niet de manier die voor jou werkt?

Wil jij met energie, plezier en vertrouwen doen wat jou gelukkig maakt? 

Met persoonlijke, warme en deskundige begeleiding help ik jou naar de volgende stap in jouw loopbaan, die past bij jou en jouw leven vandaag de dag. 

"Een plant groeit ook niet sneller door eraan te trekken. Wel in de juiste omgeving met de juiste zorg en aandacht. "

Justine Peereboom

Werkwijze

“Loopbaangroei vanuit je hart” helpt je de antwoorden en het vertrouwen te vinden om echt te gaan doen wat jou gelukkig maakt. 

De begeleiding bij Pink Peer Coaching is erop gericht om een gevoel van vrijheid te creëren. Van daaruit maken we jouw wensen en mogelijkheden zichtbaar.  

Naast coaching gebruik ik hiervoor intuïtieve en creatieve werkvormen. 

Zoals
– Vision board maken, 
– Coaching in de natuur,
– Kernwaarden,
– Kernkwaliteiten. 

Hierdoor kunnen we vanuit ontspanning, dicht bij jouw gevoel komen.

Hetgeen voor jóu belangrijk is en niet de verwachting van de ander.

Voor HSP-ers vaak als veel effectiever en prettiger dan een reguliere aanpak. 

“We kiezen samen jouw route, jij bepaalt het tempo.

Loopbaangroei bij Pink Peer coaching

Loopbaangroei vanuit je hart – Loopbaancoaching

De volgende stap in jouw loopbaan, passend bij jouw unieke en mooie talenten. Die jou energie en zelfvertrouwen geeft in een omgeving waar jij op je best bent. Waar je met plezier naar je werk gaat. Jij de juiste tools hebt om dicht bij jezelf te blijven en jezelf kan zijn.

Gericht op:

 1. Persoonlijke ontwikkeling – zingeving, drijfveren, unieke kwaliteiten, kernwaarden, energie hoog houden, dicht bij jezelf blijven.
 2. Loopbaan – een CV dat jou weerspiegelt, hoe blijf je jezelf tijdens een sollicitatie gesprek, Linkedin training, hoe schrijf je een sollicitatiebrief?
 3. Arbeidsmarktpositie  – waar ligt jouw toekomst, in welke werkomgeving kom jij tot je recht, hoe combineer je jouw talenten met die droombaan?

Gezond en gelukkig op je werk. 


Groeiprogramma – Doe die dingen waar jouw hart van gaat zingen

Wil jij geluk, energie, vrijheid en zelfvertrouwen in de volgende stap van jouw loopbaan? 
Kies jij voor die nieuwe richting die past bij jouw wensen en mooie eigenschappen
De stap waarin jij gelukkig bent.
Niet omdat je doet wat je zo goed kan, wel omdat je jezelf kan zijn en kiest voor wat je het allerliefste doet.

“Doe die dingen waar jouw hart van gaat zingen” is het 1 op 1 groeiprogramma dat jou helpt in 5 stappen jouw toekomst richting werk helder te krijgen èn dat werkelijkheid te maken. Jij als de schrijver van jouw nieuwe toekomst. 

NB dit programma wordt ook vaak gedaan als onderdeel van persoonlijke ontwikkeling, re-integratie of outplacement.

Meer over “doe die dingen waar jouw hart van gaat zingen”

 

Burn-out herstel – Begeleiding gericht op jouw herstel.

Als onderdeel van loopbaangroei vanuit burn-out, begeleid ik ook bij burn-out herstel voor HSP. De begeleiding is gericht op (1) Rust, ontspanning en jouw behoefte, (2) Bewust worden van jouw valkuilen, (3) Opbouw van zingeving, energie en veerkracht. 
Meer over burn-out  (link)

NB. Tijdens de coaching kijken we wat jij nodig hebt. Het is dus niet een keuze van het één of het het ander, maar vaak een combinatie van bovenstaande vormen van begeleiding. 

 


"Groei laat zicht niet dwingen. Het heeft zijn eigen tempo en laat zich stimuleren. Blijf ermee bezig en blijf dicht bij jezelf."

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. Maak een afspraak
  Vul hiervoor onderstaand formulier in. Naar aanleiding hiervan, neem ik contact met je op om een afspraak voor kennismaking te maken.

 2. We plannen een datum in Lisse of online.
  Is Lisse voor jou te ver? Dan kunnen we online afspreken of bellen. Coaching op afstand – via beeldbellen – behoort tot de mogelijkheden.

   

 3. Kennismakingsgesprek
  Een gesprek om te overwegen of “loopbaancoaching” vanuit je hart bij jou past. Tijdens deze kennismaking kijken we waar jij tegenaan loopt en wat jij nodig hebt. Je mag direct ervaren hoe het is om gecoacht te worden. Een goede klik met jouw coach is namelijk een belangrijke basis voor jouw groei.
  Dit is een fijne manier om vrijblijvend kennis te maken.

 4. Start coachingstraject
  Heb je er een goed gevoel over en sluit het aanbod goed bij jou aan? Dan gaan we samen aan de slag. 

Kennismaking

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergoedingen

Wist je dat een werkgever vaak een budget heeft voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor herstel?  

Op deze pagina vind je meer informatie over vergoedingen. 

“Als je dicht bij jezelf blijft, hoef je jezelf ook niet kwijt te raken”

Wat klanten zeggen

Wieb KlaasseWieb Klaasse
13:35 23 Oct 22
Wat een fantastisch georganiseerde workshop heb ik gedaan bij Pink Peer coaching. De nieuwe locatie gaf het geheel een warme en sfeervolle omlijsting. Met een super leuk groepje een waardevolle ochtend beleefd. Dank Justine!
Nienke BruinsNienke Bruins
12:19 14 May 22
Ik heb bij Justine een workshop gevolgd waarbij we een Vision Board gingen maken. Het was een heel ontspannen en inspirerende bijeenkomst! Justine gaf kalm en krachtig leiding aan het geheel en we hebben allemaal een mooi Vision Board gemaakt, waarin je weerspiegeld ziet waar ieder voor staat en waarde aan hecht. Af en toe weer een blik werpen op mijn Vision Board helpt me om bij mezelf te blijven. De workshop is echt een aanrader!
Marjorie HoltusMarjorie Holtus
18:45 02 May 22
Super fijne workshop bij Justine gevolgd. Hoe vaak sta je nou even 'echt" stil bij dingen. Dit was het moment. Even tijd voor mezelf en nadenken over wat ik wil, wie ik ben en wat ik wil bereiken. Zo zinvol. Ik raad het iedereen aan. 🥰👍
Mariette MarseilleMariette Marseille
11:56 27 Apr 22
Met een big smile ging ik naar huis na de workshop bij Justine😁 ik heb een een schoonheidssalon in Lisse en ik vind het fijn om regelmatig een coach te raadplegen en geïnspireerd te worden. Zo weet ik weer wat belangrijk is voor mij en wat mijn drijfveren zijn. Ondernemen en dicht bij mezelf te blijven en mensen helpen is waar Justine mij bij helpt. Ik ken Justine al heel wat jaren, ze is een warm mens en je voelt je direct op je gemak bij haar. Met de de kennis en ervaring die zij heeft zou ik zeker eens contact met haar opnemen.
Linda NordholtLinda Nordholt
08:42 26 Apr 22
Justine is een topper! En een heel fijne coach. Ze luistert aandachtig, is doelgericht, maar bovenal een fijn mens. Dus zoek jij een loopbaancoach en/ of burn out coach, dan is Justine de go to coach.
Jolanda VermeijJolanda Vermeij
06:23 26 Apr 22
PinkPeer coaching is een fijne en veilige omgeving om even tijd voor jezelf te hebben, mooie gesprekken te voeren!Justine zorgt voor een warme, vertrouwde setting en daarbij is Justine een fijn mens waarbij je je meteen op je gemak voelt!Ik heb er een mooi vision board gemaakt en Maak 2022 jou jaar gevolgd! Een aanrader!
Lianne KoolLianne Kool
17:35 25 Apr 22
Heel fijn en warm persoon om mee te praten. Ze helpt je echt verder.
Cindy HeereCindy Heere
16:18 25 Apr 22
Justine van Pink Peer is een heel mooi, warm en kundig mens. Ze weet in een huiselijke sfeer je op je gemak te brengen en laat je tot mooie inzichten komen. Heel fijn om een sessie mee te hebben!
Na een fijne kennismaking met Justine, die je gelijk een ontspannen gevoel geeft, een hele waardevolle workshop gevolgd! Tijdens het maken van het moodboard ontstonden zulke mooie en bijzondere gesprekken, waar ik later écht nog vaker bij heb stil gestaan! Zowel vooraf áls achteraf staat Justine voor je klaar voor vragen en een luisterend oor!
Bianca JonkBianca Jonk
14:22 24 Apr 22
Justine is empathisch, warm en geeft je de ruimte om jezelf te zijn. Haar coaching is positief en helpt te verhelderen wat echt belangrijk voor mij is. Ze weet een vertrouwde omgeving te creëren.waarin ze de juiste vragen weet te stellen om nieuwe inzichten te krijgen. De gesprekken geven mij vertrouwen en de praktische handvatten om te groeien. Met ruimte voor gevoel en nieuwe mogelijkheden.
Ingrid DenisIngrid Denis
10:27 10 Apr 22
De begeleiding van Justine helpt je om een duidelijker beeld te hebben van wat jouw innerlijke prioriteiten zijn, waar je energie van krijgt. Je bent vooral als werkende moeder het middelpunt. Je werkt aan jezelf om uiteindelijk ( dat is het doel) gelukkiger te zijn. Je voelt je begrepen en op jouw gemaak bij haar. Een moment voor jezelf!
js_loader

Blogs over loopbaancoaching